Welcome | lakotawesthigh.com

The official site of Lakota West High School

Friday November 28, 2014
Print
Email

LWHS Freshman Campus Bell Schedule

2014 – 15

Period 0

7:15 – 8:05

50 minutes

A Lunch

Lunch: 11:13 – 11:43 (30 minutes)

Class: 11:47 – 12:39 (52 minutes)

Study Hall: 12:25 – 12:50 (25 minutes)

 

B Lunch

Class: 11:17 – 11:47 (26 minutes)

Lunch: 11:43 – 12:13 (30 minutes)

Class: 12:13 - 12:39 (26 minutes)

 

C Lunch

Class: 11:17 – 12:09 (60 minutes)

Lunch: 12:09 – 12:39 (30 minutes)

 

Period 1

8:09 – 8:58

49 Minutes

Period 2

9:02 – 9:51

49 minutes

Period 3

9:55 – 10:44

49 minutes

Study Hall

10:48 – 11:13

25 minutes

Period 4

11:17 – 12:39

52/30 minutes

Lunch A

11:17 – 11:47

30 minutes

Lunch B

11:43 – 12:13

30 minutes

Lunch C

12:09 – 12:39

30 minutes

Period 5

12:43 – 1:32

49 minutes

Period 6

1:36 – 2:25

49 minutes

2014 – 15 LWHS Main Campus Bell Schedule

Monday/Tuesday/Friday

Period 1

8:05 – 9:00

55 minutes

ALunch

Lunch: 10:55 – 11:25 (30 minutes)

Class: 11:25 – 12:25 (60 minutes)

Study Hall: 12:25 – 12:50 (25 minutes)

 

B Lunch

Study Hall: 10:55 – 11:20 (25 minutes)

Lunch: 11:20 – 11:50 (30 minutes)

Class: 11:50 - 12:50 (60 minutes)

 

C Lunch

Class: 10:55 – 11:55 (60 minutes)

Lunch: 11:55 – 12:25 (30 minutes)

Study Hall: 12:25 - 12:50 (25 minutes)

 

D Lunch

Class: 10:55 – 11:55 (60 minutes)

Study Hall: 11:55 – 12:20 (25 minutes)

Lunch: 12:20 - 12:50 (30 minutes)

 

Period 2

9:05 – 9:55

50 minutes

Period 3

10:00 – 10:50

50 minutes

Period 4

10:55 – 12:50

115 minutes

Lunch A

10:55 – 11:25

30 minutes

Lunch B

11:20 – 11:50

30 minutes

Lunch C

11:55 – 12:25

30 minutes

Lunch D

12:20 – 12:50

30 minutes

Period 5

12:55 – 1:45

50 minutes

Period 6

1:50 – 2:40

50 minutes

Wednesday/Thursday

Period 1

8:05 – 9:40

95 minutes

A Lunch

Lunch: 10:45 – 11:15 (30 minutes)

Class: 11:20 – 12:55 (95 minutes)

 

B Lunch

Study Hall: 10:45 – 11:50 (65 minutes)

Lunch: 11:50 – 12:20 (30 minutes)

Class: 12:25 - 12:55 (30 minutes)

 

C Lunch

Class: 10:45 – 12:20 (95 minutes)

Lunch: 12:25 – 12:55 (30 minutes)

 

 XH Bell

9:50 – 10:40

50 minutes

Period 3/4

10:45 – 12:55

130 minutes

Lunch A

10:45 – 11:15

30 minutes

CLASS

11:20 – 11:50

30 minutes

Lunch B

11:50 – 12:20

30 minutes

Lunch C

12:25 – 12:55

30 minutes

Bell 5/6

1:05 – 2:40

95 minutes

 

 

Twitter | Connect With Us

2014 | Craft Show Information

Click HERE for more information on the 2014 Lakota West Craft Show

2015 | Relay for Life

Click HERE for the 2014-15 Relay for Life
 Information

Senior | Corner


 

 

School | Links

Sites | Affiliated




Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Home  //  About Us  //  - Bell Schedule